Routebeschrijving


Per auto vanuit de richting Emmen of Hardenberg/Ommen/Zwolle (N34)
Vanaf de N34 neemt u de afslag Coevorden. Onderaan de afslag gaat u linksaf, de Krimweg op. Bij de rotonde gaat u half rond (rechtdoor, richting centrum). Na het spoor te zijn overgestoken gaat u in de bocht bij Hotel Talens de Sallandsestraat in. Bij het voetgangersgebied gaat u met de weg mee rechtsaf. Na een flauwe bocht ziet u links het parkeerterrein bij de kerk. Hier kunt u (gratis!) de auto parkeren. Vanaf het kerkplein loopt u via de Kerkstraat naar de Markt. Als u op de markt staat ziet u onze winkel links.

Per auto vanuit de richting Schoonebeek
U komt binnen via de Europaweg. Ga bij de stoplichten rechtdoor, de Burg. Feithsingel op. Bij de brug gaat u rechtdoor, de Burg. v.d. Lelysingel op. Bij de stoplichten gaat u linksaf, de Meindert v.d. Thijnensingel op. Deze gaat over in het Kasteel. Blijf de weg volgen totdat u op de Markt staat. Hier kunt u de auto gratis parkeren. Vervolgens steekt u de markt over in de richting van de kerk. U ziet onze winkel dan op de hoek Sallandsestraat / Friesestraat.

Per openbaar vervoer
Vanaf het NS station steekt u over bij de rotonde in de richting van de Vriesepoort. Hier loopt u de Friesestraat in. Aan het einde van de Friesestraat ziet u onze winkel aan de rechterkant, op de hoek van de Friesestraat en de Sallandsestraat.

Kaart Coevorden


Terug naar de contactpagina.